колега тргнал си по пътя към неизбежното,съвет от мен махай го тоя имобилайзер софтуерно ,ако е възможно,ако не има вариант с едни емулатори ,вършат същата работа, и проблема изчезва
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с кода
Collapse
X
-
ами лъже компа че че е разпознал имото,то се копира кода на имото и прави връзка с еку,от там избягваш направата на скъпи ключове и минаваш с обикновен от 6 лв.,така направих поне аз преди време,остави ме на един паркинг,само че при мен не можа да се премахне софтуерно от еку за това ползвах този емулатор,и от тогава никакви проблемиАлфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
Алфа 145 1,9 JTD - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от donMirkoni Покажи съобщениеами лъже компа че че е разпознал имото,то се копира кода на имото и прави връзка с еку,от там избягваш направата на скъпи ключове и минаваш с обикновен от 6 лв.,така направих поне аз преди време,остави ме на един паркинг,само че при мен не можа да се премахне софтуерно от еку за това ползвах този емулатор,и от тогава никакви проблеми155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Пиши ми на ЛС. Мога да ти махна имобилайзера.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment